вторник, август 22, 2006

Електротехническото лято

Далеч съм от внушението, че цяло лято съм чел електротехника като луд само защото имам да взимам два изпита по този предмет. Всъщност едва от тази седмица се захващам сериозно, тъй като началото на Септември ми предстои сесията. Но не съм излъгал в заглавието, защото лятото наистина си е електротехническо. Не изцяло, но доколкото се занимавах само с електрически машини, по-скоро изчислителни машини, абе компютри, то може да се каже, че е било такова.

Във факултета имаше доста работа (а и още има). Трябваше да се оптимизират някои процеси, да се подготвим за новата учебна година, а наред с това и да движим нещата по новата система и разработващия се сайт. И така неусетно ‘ваканцията’ заминА. :) Всъщност като се замисля, едва ли вече ще има ваканция в онзи смисъл на думата, който съм го разбирал цял живот. Защото лека полека навлизам в професионалния си живот и понеже ентусиазмът ми е голям, едва ли ще си помисля за отпуск скоро. Вече дори бях на две интервюта, от които второто беше всъщност сериозно. Фирмата е Hewlett-Packard и догодина се очаква да ми стане работодател, но ще видим как ще се развият нещата. Поне така се разбрахме на интервюто, понеже сега не ми е възможно да работя на пълен работен ден.

Изобщо, струва ми се, че идната година ще е много ключова за цялостното ми развитие. За да мога спокойно да я очаквам обаче, ще се наложи първо електротехническото лято да завърши възможно най-благоприятно за мен. :)

Няма коментари: