сряда, януари 05, 2005

Какво ново...

Ако помните, нещо за сесия ви говорех. Абе явно не съм от тия хора, дето обичат накрая да поучват, в крайна сметка като се замислите, то за 1 седмица едва ли може кой знае какво да се направи. Е, леко опресняване е добра идея, ама тепърва сега ако почваш не си е работа... редовен бях през годината и се надявам това да ми помогне най-вече, а не да разчитам на последния момент. Едва ли този вид натоварване ще доведе до някакъв кой знае колко впечатляващ резултат.

Регенерирам май иначе, ходих да си пооправя прическата, че нали утре имам имен ден. Поканих един приятел да го черпя по случая, няма да празнувам иначе, не ми е до това сега. Пуснах си малко музика, винаги действа добре.

Вчера до 6 часа през нощта говорих с един приятел, с когото се бяхме запознали по интернет, ама не чат, ами VoIP, ей това беше много забавно, много ме развесели. :) Друго си е чистото месо както се казваше някъде, в случая "чистият глас". Този метод на комуникация явно доста сериозно се налага напоследък. Преди беше телефонът, после гръмна модата с чата, а сега като се поумориха хората да пишат, айде пак на телефона, ама безплатно. Да бъде!

На излизане ми направи впечатление колко топло е навън за сезона. Вероятно сме в процес на глобални климатични промени, ама какво да се прави, сами сме си виновни май. Както бях навън ми се мярна един ТОТО пункт... никога не пускам тото по принцип. Ама сега съвсем спонтанно викам айде да се пробвам. Всъщност като се замислих после смисълът на тотото е доста по-дълбок отколкото да очакваш да спечелиш някаква сума. Най-вече то доставя приятни емоции, свързани с факта, че човек очаква да му се случи нещо хубаво, каквото е и спечелването на голяма сума (не че тази сума ще го направи кой знае колко щастлив, но идеята е много хубава) и всъщност може би аз като си купих фиш си купих и по-добро настроение, което ще трае от момента на купуването на фиш до момента на тегленето, когато най-вероятно ще разбера, че нямам печалба. Ама какво от това, тотото си е свършило работата като ме е накарало да се чувствам по-добре, а че ми е ясен фактът, че шансът за печалба е нищожен - това е така. Направих го заради играта само. :)

Та така, сега ще не ща ще се захвана с нещо, че мързелът си е голям враг. Весели дни на всички. :)

2 коментара:

lus каза...

Честит имен ден:)
Успех и в тотото! :))))))))))) И, за да продължиш онова приятно очакване, провери си фиша чак след 43 дни:)))))))))) :РРР

Knopper каза...

Хаха, наистина страхотна идея ми даваш! Благодаря. :)